събота, 20 август 2011 г.

Цветна промяна.




Преди никога не бих се декорирала с цветен грим и лак. Винаги бледорозово, телесен цвят червило и безцветен лак. Както една приятелка нарече това - стилът "Хигиенична съм, но не съм жена". Обличала съм ярки цветове, но винаги само по едно ярко нещо, премерено. Сега е време това да се промени :-)
Започвам да се възприемам като бяло платно, като произведение на изкуството, към което трябва да се добавят различни и нови елементи, които да го украсят и да покажат нови страни от произведението (няма да казвам шедьовъра ;-), да изтъкнат различни акценти и с фокус върху различните му лица.
Затова и на морето стигнах до манията по оранжевия лак за нокти - не точно оранжев, но ярък - цвят корал, набиващ се на очи, аксесоар сам по себе си.
Ето го и него:
Само като си погледна ноктенцата и се чувствам весела и живичка! Доволна съм :-) Отивам да си сложа и на ръцете такъв...

3 коментара:


  1. My sweet friend, very nice and interesting you site.
    When you want to take refuge in good ballads of yesterday, today and forever in all languages and genres I invite you to visit my blog and listen me.
    From this Saturday August 27th I share female singers from Bulgaria and Serbia
    I am a broadcaster of Argentina.
    Best regards from Rosario-Argentina
    Albert.

    ОтговорИзтриване
  2. Заради този пост се абонирам :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. @Модерната вещица - Радвам се, че поне един пост ти е хванал окото:-)

    ОтговорИзтриване